Türkiye’de İLK DEFA olarak, ISACA ANKARA Chapter olarak, ISACA’ nın duyurmuş olduğu ve dünyadaki ilk Mahremiyet ve Kişisel Veri konularındaki teknik sertifikasyonu olan Certified Data Privacy Solution Engineer (CDPSE) Sınava Hazırlık eğitimi ile
-
Talep Edilmesi haline açılacaktır
tarihlerinde Internet üzerinden CANLI (Online) olarak yapıyoruz. Bu eğitim Türkiye’de ilk defa ISACA Ankara Chapter tarafından düzenlenmektedir.
ISACA’nın CDPSE™ sertifikasyon sınavına hazırlık eğitimini 3 modülü kapsayacak şekilde ve CDPSE örnek sınav soru çözümleri de dahil olarak 4 günlük bir çalışma ile vereceğiz.
- Etki Alanı 1 – Privacy Governance (%34)
- Etki Alanı 2 – Privacy Architecture (%36)
- Etki Alanı 3 – Data Life Cycle (%30)
- 1. Gün – Çarşamba – Etki Alanı 1 – 14:00 – 17:00
- 2. Gün – Perşembe – Etki Alanı 1 – 09:30 – 12:00 — Etki Alanı 2– 14:00 – 17:00
- 3. Gün – Cuma – Etki Alanı 2 – 09:30 – 12:00 — Etki Alanı 3 – 14:00 – 17:00
- 4. Gün – Cumartesi – Etki Alanı 3 – 09:30 – 12:00
Eğitim Yeri: Internet üzerinden CANLI (Online)
Eğitim Malzemeleri: ISACA‘ nın eğitim sunumları (İngilizce) kullanılacaktır. Eğitimler Türkçe olarak verilecektir.
Eğitmenler: Eğitimler, APMG’ den Akredite olmuş ISACA Ankara Chapter üyesi eğitmenler tarafından verilecektir. Türkiye’deki ilk ve Tek APMG Akredite CDPSE eğitimeni ISACA Ankara Chapter bünyesindedir.
Sınıf açılması için En düşük katılımcı sayısı: 4
Katılım Ücreti: 5.500 TL + KDV — Aktif ISACA Üyeleri için 4.750 TL + KDV
Aynı kurumdan 3 ve üstü katılım durumunda %10 indirim uygulanacaktır.
Fatura kesimi için firma – kurum bilgilerinin eğitimden önce iletilmiş olması gerekmektedir.
Eğitim Ücretine, kurs malzemeleri dahil olup kesin kaydını yaptıran katılımcılara PDF ortamında gönderilecektir.
Son kayıt tarihi için lütfen iletişim kurunuz.
İletişim için egitim@isaca-ankara.org ya da isaca.ankara.chapter@gmail.com ya da 90_506_542 _06_08 numaralı telefonu kullanabilirsiniz.