ISACA’nın Certified Information Security Manager™ (CISM™) Bilgi Güvenliği Yöneticisi sertifikasyon sınavına hazırlık eğitimini 4 modülü kapsayacak şekilde, 4 günlük bir çalışma ile  vereceğiz. Eğitim sırasında her etki alanına ait örnek sorular çözülecektir.

  • Domain 1 – Information Security Governance
  • Domain 2 – Information Risk Management
  • Domain 3 – Information Security Program Development and Management
  • Domain 4 – Information Security Incident Management

Hedef Katılımcılar: Üst düzey yöneticiler, BT yöneticileri, Bilgi güvenliği uzmanları, BT yazılım  sistemi ve uygulama geliştiricileri, BT denetçileri, Bilgi güvenlik faaliyetlerinde yer diğer  katılımcılar

Eğitim Yeri: Ayrıca bildirilecektir.
Eğitim saatleri: 09:30 – 17:00 ; ( 12:15 – 13:30 öğle molası)
Eğitim Malzemeleri: ISACA‘ nın eğitim sunumları (İngilizce) kullanılacaktır. Eğitimler Türkçe  olarak verilecektir. Ayrıca CISM Deneme Sınavı da katılımcılara verilecektir.
Eğitmenler: Eğitimler, Temmuz 2018’den beri APMG’ den Akredite olmuş ISACA Ankara Chapter üyesi eğitmenler tarafından verilecektir.
Sınıf açılması için En düşük katılımcı sayısı: 6
Katılım Ücreti: 3.800 TL + KDV
Aktif ISACA Üyeleri için % 10 indirim uygulanacaktır.
Aynı kurumdan 3 ve üstü katılım durumunda %10 indirim uygulanacaktır.
Fatura kesimi için firma – kurum bilgilerinin eğitimden önce iletilmiş olması gerekmektedir.
Eğitim Ücretine, kurs malzemeleri, deneme sınav soru örneği, ders aralarında sunulan ikramlar dahil, katılımcıların kurs yerine ulaşımları ve öğle yemekleri hariçtir.

Kesin kayıt için son tarih, 25 Mart 2020. İletişim için egitim@isaca-ankara.org ya da isaca.ankara.chapter@gmail.com ya da 90_506_542 _06_08 numaralı telefonu kullanabilirsiniz.

ISACA CISM (Certified Information Security Manager) sertifikası RSA 2020 Konferansında en iyi uzmanlık ve yönetici sertifikası seçilmiştir. Seçimde Bilgi güvenliğinde uzman ve yöneticilerin kullandıkları teknoloji, teknik ve süreçleri anlamaları, Uzman ve yöneticilerin işletmelerinde bilgi  güvenliğini kendi özel iş hedeflerini nasıl desteklenmesi gerektiğinin anlayışı, Bilgi güvenliği yöneticilerinin sürekli değişen iş rollerini ve sorumluluklarını ve hızla gelişen tehdit ortamını  yansıtacak şekilde sık sık güncellenme gerekliliği ve sertifika sahiplerinin ortalama yıllık kazancı gibi çok yönlü kriterler göz önüne alınmıştır